Smanjenje troškova

Ukoliko se odlučite za usluge DB KOBRA GROUP  d.o.o. smanjujete vaše troškove. Troškovi se 30-40% smanjuju zavisno od strukture Vašeg objekta. To su brojke koje će Vam olakšati donošenje vaše odluke.

Ušteda vremena

Ukoliko se odlučite za usluge DB KOBRA GROUP  d.o.o. Vi  se tada možete u miru posvetiti drugim zadacima u Vašoj firmi što Vam omogućuje više vremena za planiranje, organizaciju, logistiku i druge zadatke.

Tehničke prednosti

Odabirom usluga DB KOBRA GROUP  d.o.o. ćete osetiti svakodnevno nove prednosti.  Koristeći naše usluge dobijate uvid u najnovije tehnologije.

Humanost na radnom mjestu

Kada DB KOBRA GROUP  d.o.o. preuzme odgovornost za Vaš objekt otpuštanje vaših postojećih zaposlenika nije potrebno. DB KOBRA GROUP  d.o.o. preuzima Vašu postojeću radnu snagu prema dogovoru  te ih usavršavanjem osposobljava za moderne uslužne tehnike.

Sigurnost

DB KOBRA GROUP  d.o.o. garantuje visoki standard pruženih usluga. Vaša je mogućnost ugovoriti uslove poslovanja te ih kontinuirano nadzirati. Sa našim uslugama možete planirati vaše poslovanje te zaboraviti na teme sigurnosti.

Kvalitet

Ukoliko se odlučite za DB KOBRA GROUP  d.o.o. možete zaboraviti na probleme sa osobljem, lošom kvalitetom usluga i gubitkom vremena. Zaposleni DB KOBRA GROUP  d.o.o. su kompetentni i iskusni u poslovima obezbeđenja. Možete imati potpuno poverenje u nadzorno osoblje DB KOBRA GROUP  d.o.o. koje je zaduženo  za nadziranje i kontrolu izvršenih zadataka.

Tehnička podrška

Kompanija DB KOBRA GROUP  d.o.o. nudi potpuni servis i tehničku podršku za neometano i sigurno poslovanje. DB KOBRA GROUP  d.o.o. Vam nudi stručno mišljenje. S time dobijate jedan tim koji nudi više od samih usluga.

 Odgovornost

Kratko rečeno: “Sve iz jedne ruke!“- sva naša znanja i iskustva nalaze se pod jednim krovom.